Keresés
Close this search box.

Énidő – Jogod van hozzá: Így ünnepeltük a Remind Bookazine harmadik lapszámát

Becsült olvasási idő: 4 perc
A Remind Bookazine harmadik lapszámának lauch partyján az énidő fontossága került reflektorfénybe.

hirdetés

Május 17-én egy jó hangulatú estével ünnepeltük a Remind Bookazine legújabb számának megjelenést a magazin alkotói, támogatói és meghívott vendégeink körében a Várkert Bazár Öntőház udvarában található Monkey Bistróban.

Egy este az énidő jegyében

– Ha lehet, a harmadik lapszám még a másodiknál is jobban sikerült – nyitotta meg az estét Szilágyi Gábor, a Remind Bookazine alapító-tulajdonosa nyitotta, aki büszkén beszélt a Remind Bookazine harmadik lapszámáról és a mögötte álló csapat munkájáról.

Az énidő témája köré szerveződött magazint ezután a lap főszerkesztőjével, László Krisztinával együtt leplezte le, aki először az új címlap két szereplőjével, Oltai Katával és Geszti Péterrel, majd a bookazine oldalain szintén feltűnő Rost Andreával beszélgetett a tudatosságról és tudatos életmódtól elválaszthatatlan énidőről.  

Énidő – Jogod van hozzá

„Ahogy felnőttél, és az idő múlása felgyorsult számodra, az unatkozás szó kitörlődött a szótáradból. Megjelent helyette az énidő fogalma, amit a gyerekek egyáltalán nem értenek, és amin a kamaszok jót tudnak nevetni” – írja László Krisztina a lapszám beköszönőjében felhívva rá a figyelmet, hogy felnőttként milyen nehezen engedjük meg magunknak a kikapcsolódást, a semmittevéssel töltött időt.

Pedig ahhoz, hogy megteremtsük a lelki egyensúlyunkat, fontos, hogy néha lelassuljunk, befelé figyeljünk, kipihenjük a munkával és a hétköznapi feladataink kergetésével időt. A Remind Bookazine harmadik lapszámában olyan témákat érintettünk, amik az énidőhöz köthetők.

Szakértőket, véleményformáló embereket és inspiráló történeteket hívtunk segítségül, hogy jobban megérthessük, miért olyan fontos visszatérnünk a gyermeki énünkhöz, aki még örömét lelte a bárányfelhőkben vagy a nyakába zúduló nyári záporban.

Ezúton is szeretnénk kifejezni a hálánkat azok felé, akik segítettek abban, hogy megünnepelhessük a Remind Bookazine harmadik lapszámának a megjelenését és megoszthassuk másokkal a tudatosságról és a testi-lelki egészség fontosságáról vallott filozófiánkat. 

Köszönjük, FreyWille, Tectona Grandis, Calvin Klein Euphoria, Chocolate Jam Hungary és Furla!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn