Keresés
Close this search box.

Fókuszban a testi-lelki egészség – Így ünnepeltük a Remind Bookazine második lapszámát

Becsült olvasási idő: 2 perc
A Remind Bookazine második lapszámának exkluzív lauch partyján a testi-lelki egészséget ünnepeltük.

hirdetés

A Párisi Passage szecessziós csarnokában kisebb tömeg gyűjt össze. Minden tekintet a színes üvegkupola alatt begördülő két, fehér lepellel leterített, kerekes asztalra szegeződik. A leplek ugyanis nem mást, mint a Remind Bookazine legújabb számának példányait rejtik, a százötven fős vendégsereg pedig azért gyűjt össze, hogy elsőként vehesse kézbe a testi-lelki egészség témája köré szerveződött bookazine-t.

Fókuszban: a testi-lelki egészség

A pandémia évei mindannyiunk szemét felnyitották. Ráébredtünk, hogy milyen fontos a fizikai egészségünk, és minden eddiginél jobban elkezdtünk odafigyelni arra, hogy különféle eszközökkel támogassuk szervezetünk ellenálló képességét, ahogyan megértettük azt is, hogy a mentális jóllétünk megteremtése és fenntartása is gondos odafigyelést és sokszor kemény lelki munkát követel tőlünk.

Mi, a Remind Bookazine csapata hiszünk abban, hogy nem csak a Covid időszakában és a hozzá hasonló válsághelyzetekben kell törődnünk az egészségünkkel. Ahhoz, hogy hosszú és teljes életet éljünk, elengedhetetlen, hogy a tudatosság útjára lépjünk. Nem titkolt célunk, hogy erre minél több ember figyelmét felhívjuk, ezért legújabb lapszámunkban a testi-lelki egészség témakörét járjuk körbe, és hasznos információkkal és inspiráló történetekkel látjuk el az olvasóinkat.

A héten debütált lap címlapjára nem véletlenül került Orvos-Tóth Noémi pszichológus és dr. Szegedi László idegsebész, akikkel arról beszélgettünk, hogy mit tehetünk azért, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat a bőrünkben. A bookazine 220 oldalán többek között szót ejtettünk még a szűrővizsgálatok fontosságáról, az orvostudomány jövőjéről, a hosszú élet titkáról és a tudatos pénzügyi döntésekről is.

Az egészség ünnepe

Nemcsak a fizikai állapotunkra fontos figyelmet fordítani, hanem a lelki egészségünkre is, mondta a rendezvényen Szilágyi Gábor, a Remind Bookazine alapító-tulajdonosa, aki rámutatott arra, hogy ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, az az életünk minden területére kihat, legyen szó akár a párkapcsolatunkról, akár a karrierünkről. Hozzátette, ahhoz, hogy támogassuk a mentális egészségünket, elengedhetetlen, hogy minőségi énidőt iktassunk be a mindennapjaikba, ami jelentheti akár azt is, hogy a bookazine-t lapozgatva töltődünk fel.

Szilágyi Gábor beszédét követően főszerkesztőnk, László Krisztina beszélgetett a tudatos életről a bookazine három szereplőjével, Orvos-Tóth Noémi pszichológussal, Szakonyi Eszterrel, a Vintage Beauty alapítójával és Iglódi Csaba vezetői tanácsadóval és a májusban megjelenő Dreher-szimfónia című családregény szerzőjével. 

A lapszám leleplezése után az alkotók, közreműködők és a meghívott vendégek izgatottan vették a kezünkbe a színes, illatos, informatív és érdekes anyagokkal teli bookazine-t. 

Ezúton is szeretnénk kifejezni a hálánkat azok felé, akik segítettek abban, hogy megünnepelhessük a Remind Bookazine második lapszámát és megoszthassuk másokkal is a tudatosságról és a testi-lelki egészség fontosságáról vallott filozófiánkat. Köszönjük, Párisi Passage Café & BrasserieLexus MagyaroszágVintage BeautyPlanAllTectona Grandis és Plié!

Fotók: Schumy Csaba

Ha kíváncsi vagy a Remind Bookazine legújabb lapszámára, rendeld meg online!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn