Keresés
Close this search box.

Hogyan kapcsolódjunk a megérzéseinkhez? – Gurudev a MOM-ban

Becsült olvasási idő: 2 perc
Magyarországon tart előadást Gurudev Sri Sri Ravi Shankar világszerte tisztelt spirituális- és humanitárius vezető.

hirdetés

Mi tart vissza minket a belső békénktől? Többek között erre a kérdésre is választ kapnak a Hatodik érzék – Meditáció és Bölcsesség címet viselő rendezvény résztvevői június 1-jén, a Budapest MOM Kulturális Központban, ahol meditációval egybekötött előadást tart Gurudev spirituális tanító.

Az 5 érzékszervünkön túl

Jellemzően a minket körbevevő világot az elménken és az 5 érzékszervünkön keresztül tapasztaljuk meg. Spirituális bölcsesség nélkül azt gondolhatnánk, hogy a valóság csak az, amit például a szemünk lát, a fülünk hall. De mi a helyzet a világ többi részével, ami az 5 érzékszervünkön túl létezik? Ezen az eseményen megtanulható és megtapasztalható, hogyan kapcsolódhat össze a belső és külső világunk az érzékszerveinken túl, a hatodik érzék segítségével.

Remind

Tudatos és gondoskodó közösségek

Gurudev Sri Sri Ravi Shankar nemzetközi tiszteletben álló humanitárius vezető, spirituális tanító és békenagykövet egy példátlan és világméretű mozgalom elindítója, amely aktívan tesz azért, hogy társadalmunk stressz- és erőszakmentessé váljon. A mester olyan egyedi, a gyakorlatban is hatásos programot dolgozott ki, amely képessé teszi az egyéneket arra, hogy globális, nemzeti, közösségi és személyes szinten is meg tudjanak küzdeni a jelenkor kihívásaival, ezáltal képessé váljanak arra, hogy ne csak a saját életükben, hanem társadalmi szinten is a pozitív változások képviselőivé váljanak. Az általa indított önkéntesség és a jobb társadalomért végzett szolgálat hatalmas hullámot indított el, amely által már több mint harmincezer aktív tanító és több mint egymillió önkéntes vesz részt a tudatos és gondoskodó közösségek építésében.

A mozgalom küldetése és spirituális tanításai mára 184 országban, becslések szerint közel 500 millió emberhez jutottak el, a számtalan programnak és a mozgalom keretein belül létrehozott Art of Living és IAHV (The International Association for Human Values) szervezetek munkájának köszönhetően.

Bővebb információ és jegyvásárlás: www.srisri.hu

Ha tetszett a cikk, kattints, és olvasd el az intuícióról szóló, Pattermann Kingával készült interjúnkat is!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn