ZEBRA: 30 év innováció és kreativitás

Becsült olvasási idő: 3 perc
A ZEBRA már 30 éve megbízható társ a kreativitás kibontakozásában. Látogasd meg standjukat a PlanAll Day eseményen!
Hirdetés

ZEBRA: 30 év innováció és kreativitás

Becsült olvasási idő: 3 perc
A ZEBRA már 30 éve megbízható társ a kreativitás kibontakozásában. Látogasd meg standjukat a PlanAll Day eseményen!

A ZEBRA több, mint három évtizede van jelen Magyarországon. Folyamatosan bővülő íróeszköz kínálatukkal arra törekszenek, hogy innovatív, szerethető termékeket biztosítsanak a vásárlóknak. A minőség és a kiválóság iránt elkötelezett márkaként büszkék a szüntelen fejlődésük útjára. Az elmúlt években kiemelt figyelmet fordítottak azokra a termékekre, amelyeket hobbialkotók, naplóírással foglalkozók és kreatív művészek használnak.

Felismerték ennek a kreatív világnak a fontosságát, és örömmel mutatják be az alkotáshoz szükséges termékek kínálatát. A ZEBRA választéka folyamatosan bővül, így biztosítva, hogy a legújabb és legnagyszerűbb eszközökhöz férhess hozzá, amelyekkel életre keltheted a fantáziád. A japán termékek minőségét és megbízhatóságát garantálja ez a márka. A ZEBRA eszközökkel az alkotás élmény mindenki számára.

Mildliner és Sarasa Clip

A Mildliner kettős végű filcek és Sarasa Clip zselés tollak élénk és változatos színviláguknak köszönhetően életre keltik a különféle írásokat és alkotásokat.

A Mildlinerek lágy színű tintájukkal tökéletesen alkalmasak finom kiemelések és elegáns átmenetek létrehozására. A Sarasa Clip tollak lágy és egyenletes írásképet biztosítanak. Ezek az írószerek minden egyes vonással szárnyat adnak a képzeletednek.

Töltőtollak színes tintával

A töltőtollak az írás eleganciájának megtestesítői – a ZEBRA kollekció ezt még magasabb szintre emeli. A színes tintaválogatásnak köszönhetően bármilyen alkotáshoz vagy íráshoz tökéletes társként szolgálnak. Ezek a tollak vibráló élménnyé varázsolják az írást, és lehetővé teszik, hogy gondolataidat és személyiségedet még hatékonyabban fejezhesd ki.

Ecsettollak

Az ecsettollakkal a művészet és a kézművesség világa elevenedik meg. Az ecsettollak a kreatív rajongók egyik legnagyobb kedvencei. Akár rajzolsz, akár betűket vetsz papírra, akár teljes értékű művészi tevékenységet folytatsz, ezek a tollak olyan precizitást és sokoldalúságot kínálnak, amelyhez foghatót nem találsz.

PlanAll és ZEBRA

A ZEBRA Magyarországon immár harmincadik éve invitál arra, hogy kiváló minőségű termékeikkel együtt indulj a siker felé egy olyan utazásra, ahol a képzelet nem ismer határokat. Ünnepled velük együtt a kreativitás szépségét a PlanAll Day eseményen, ahol saját standdal képviseltetik magukat. Lépj be a ZEBRA használók közösségébe, és hagyd, hogy kreativitásod szabadon szárnyaljon!

Tartozz Te is a ZEBRA közösséghez és próbálj ki különleges ZEBRA tollakat. A Fountain Pen töltőtollat vagy a Clip on Slim golyóstollat megtalálod a Plan All Day jegyed mellé járó ajándékcsomagban. Ezek az eszközök hosszú ideig társaid lehetnek, legyen szó művészeti alkotásról vagy akár naplóírásról.

Kövesd a ZEBRA Instagram és Facebook oldalát inspiráló tartalmakért. Weboldalukon pedig megannyi hasznos útmutatót és izgalmas blogcikket találhatsz, amelyek betekintést nyújtanak a különböző íróeszközök és művészetek világába.

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: 4 tervezési tipp, hogy a legtöbbet hozd ki a naplódból!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Hirdetés