Jön az év legvagányabb jóga fesztiválja

Becsült olvasási idő: 3 perc
Tölts egy teljes napot jógával, ismerj meg új jógaoktatókat és merülj el a mindfulness világában a Yoga Glow Festiválon.
Hirdetés

Jön az év legvagányabb jóga fesztiválja

Becsült olvasási idő: 3 perc
Tölts egy teljes napot jógával, ismerj meg új jógaoktatókat és merülj el a mindfulness világában a Yoga Glow Festiválon.

Szeptember 23-án, szombaton különleges környezetben várja a jóga szerelmeseit az év legkülönlegesebb jógás eseménye, a Yoga Glow Festival. Reggel kilenctől este nyolc óráig izgalmas programok gondoskodnak a mindfluness élményről a Lexington Loft egyedi hangulatú rendezvénytermében és a vele egy épületben lévő Madison Stúdióban. A helyszín egyedi adottságai, a különféle hangulatú terem lehetővé teszi, hogy a fesztivál látogatói egy idősávban többféle esemény közül választhassanak, legyen az egy jógaóra, interaktív beszélgetés, kreatív workshop vagy nézelődés a piactéren.

Miért „Yoga Glow”?

„A yoga glow kifejezés azt a ragyogást, azt a kiegyensúlyozottságot és boldogságot jelenti, ami átjár egy jógaóra végén. Amikor jólesően átmozgattad a tested és megtaláltad az elméd csendességét a mindennapi gondok zajában. Miért is ne tarthatna ez az állapot egy egész napon át? Ez volt a fesztivál alap koncepciója és annak érdekében, hogy a lehető legszínesebb programot tudjam összeállítani, egy különleges helyszínt kellett találnom” – mondja Gyalog-Szőke Zsófia, a Yoga Glow Festival szervezője.

Jóga különleges helyszínen

A fesztiválnak a Lexington Loft rendezvényterem és a vele egy épületben található Madison Stúdió fotótermei adnak helyet. Az egész napos esemény során minden idősávban legalább három program (jógaóra, előadás vagy workshop) közül választhatnak a résztvevők, az egész napos piactéren pedig a jóga és a mindfulness életmódhoz kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat ismerhetnek meg. A kiállítók között lesz a Yoginis magyar jógaruha márka, a BodyFlow egyedi tervezésű jógás táskái, a Grapelove by Gere Andrea skincare termékcsalád, malák, könyvek, díszek és még sok más!

Mindfulness reggeltől estig

A változatos jógaórák között lesz vinyasa flow (Gyalog-Szőke Zsófia, Pécsi-Szabó Zsófia, Kövi Réka, Kövi Tímea), soft flow (Sitku Fruzsina), BodyFlow (Bécsy-Szeredi Zita), női jóga (Kósa Zoé) és Inside Flow (Horváth Beatrix és Wéber Anita) is, az estét pedig akár egy gong-és hangfürdővel is lehet zárni Schrenk Judit vezetésével. Az előadótérben egész nap előadások várják a résztvevőket Al Ghaoui Hesna újságíró, Kovács Eszter (Mat on the Moon, mindfulness szakértő) és Varga Judit jógaoktató vezetésével. A programot színesíti az „Önazonos városi nő” workshop Molnár Móni vezetésével és arcjóga Czibere Csillával.

A szellemi táplálék mellett természetesen fontos, hogy jókat is tudjuk enni egy ilyen napon, kitelepüléssel a Mad Dog csapata kínálja a specialty kávé kollekciójukat, a Buddha Bowl rendeléseket pedig akár már a fesztivál előtt is le lehet adni. A kézműves sütiket a Deliciosa biztosítja, amit egy kávéval akár a teraszon is elfogyaszthatunk.

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Hirdetés