Keresés
Close this search box.

Csodás panoráma a White Raven Skybar & Lounge koktéljainak társaságában

Becsült olvasási idő: 4 perc
A White Raven Skybar & Lounge kínálata és szolgáltatásai, a lenyűgöző környezet minden érzékszervre hat. Ez inspirálta az újraalkotott, fenntartható ital és bárétel koncepciót is.

hirdetés

Budapest legmagasabb pontján, a Mátyás templom tőszomszédságában helyezkedik el az ötcsillagos Hilton Budapest, amelyet a világ 10 legszebb panorámájú szállodája között tartanak számon. Nyolcadik emeletének liftjéből kilépve idén már második szezonjával várja a White Raven Skybar & Lounge azokat, akik elképesztő panoráma mellett fogyasztanának el egy különleges koktélt vagy pohár bort. Legyen szó randevúról, üzleti megbeszélésről, családi ünnepségről vagy egy könnyed csajos estéről, mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb italt és könnyű bárételt.

Remind

Bárkultúra a magasban

Ahogyan a szálloda igazgatója Szabó Áron elmondta, a Hilton Budapest története során már sok elképzelés született a tető hasznosításáról. A lenyűgöző panorámát mindenképpen meg szerette volna osztani valamilyen formában a vendégekkel a tulajdonos Danubius Hotels. A tavalyi évben megnyitott White Raven Skybar & Lounge első szezonja – a bár tavasztól késő őszig tart nyitva – rendkívül sikeres volt.

Magyarországon is egyre népszerűbb a bárkultúra, ami a nyugati országokban már a mindennapi étteremkultúra és a szórakozás fontos eleme. A White Raven ezt a trendet szeretné népszerűsíteni, amelyben az este szerves része, egy minőségi italt elfogyasztása, gyönyörű, izgalmas környezetben. Célja piacvezető szerepet betölteni ezen a területen, utat és irányokat is mutatni. A skybar neve igen találó, egyrészt csak innen látható a két holló a Mátyás-templom tetején, másrészt az innen élvezhető ritka panorámára is rímel a White Raven elnevezés.

A White Raven Skybar & Lounge továbbra is Budapest olyan arcát mutatja meg nekünk, mely sokáig rejtve volt a kíváncsi szemek elől. Ebből a szögből látni a Margit-szigetet, innen megcsodálni a Duna ívét vagy felülről rápillantani a Bazilika kupolájára – csak néhány azok közül az élmények közül, amelyeket ez a különleges helyszín kínál.

Főbenjáró bűnök az itallapon

A bár signature koktéljait, a hét latin nevű koktélkülönlegességet a hét főbenjáró bűn ihlette: Iracundia, Invidia, Superbia, Luxuria, Gula, Aceida és Avariata. Erről mesél az italok megjelenése, színe, hangulata és élménye is – a megújult italkoncepcióért Tóth István bar outlet manager és Simon István assistant bar outlet manager csapata felel.

„A koktélokat a felszabadulás és az élvezet érzései inspirálták, ezáltal a »bűntudat« oldása az adott bűnt jelképező koktél elfogyasztásával. Az exkluzív champagne- és a lenyűgöző borválaszték mellett az új és izgalmas koktélok szezonális ízeket és összetevőket tartalmaznak, biztosítva, hogy a White Raven itallapja innovatív és fenntartható maradjon” – mondta el Tóth István, hozzátéve, hogy a signature paletta ritkán használt összetevőket, például citrushéjakból cukor által kinyert olajat és fermentált ananászhéjat tartalmaz. Minden összetevőt az utolsó alkotóelemig felhasználnak, hogy a bár csapata csökkentse a hulladékot, emellett egyedi ízprofilt is adjon a koktéljainak. „Minden érzékszervet le akarunk nyűgözni. A látvány adott, egyedülállóságában utánozhatatlan. Az ízek és illatok mind az ételekben, mind az italokban ehhez a »díszlethez« vannak komponálva és a zenék is ezt egészítik ki” – fűzte hozzá a bar manager.

Rooftop gasztronómia

Az italkínálat mellett a rooftop gasztronómiai kínálata is megújult. „Hatalmas lehetőség volt a minden érzékszervre ható exkluzív tetőbár étlapjának újragondolása. Egész tavasszal az új koncepción dolgoztunk, a végleges menüt Graur Zoltán chef segítségével terveztük meg” – árulta el Kanyó András executive chef. A Season 2 étlapjának középpontjában a bárételek szerepelnek, amelyek tökéletesen illenek egy könnyed, rozézós estéhez, de prémium minőségű champagne-ok kíséretében vagy épp egy signature koktélt szürcsölve is különleges élményt nyújtanak. Az ételek kialakításában is fontos szerepet játszik a fenntarthatóság, mindig a szezonalitásnak megfelelően változik a kínálat, így érdemes minden évszakban betérni.

„Idén a VIBE-ban is újítottunk. Minden héten csütörtökön, pénteken és szombaton 18.00 órától éjfélig ismert dj-k várják a vendégeket, chill out és a legjobb house zenékkel. Fontosnak tartjuk, hogy a hármas egység részeként a minőségi zenékkel is kiemelkedő élményt nyújtsunk a vendégeknek” – hangsúlyozta Szentpéteri-Jakab Anita kommunikációs és marketing menedzser.

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn