Neves szakemberek és cápák beszélnek a sikerről az őszi PlanAll Day-en

Becsült olvasási idő: 3 perc
Elindultál már azon a bizonyos önismereti úton? Ha igen, te is megtapasztalhattad, hogy ez egy hosszú, egész életen átívelő folyamat. Ha az önismereti tanulást sikereid elérésének szolgálatába szeretnéd állítani, az őszi PlanAll Day tökéletes program lehet számodra, ahol elismert szakemberek előadásai segíthetnek téged abban, hogy elérd a céljaidat.
Hirdetés

Neves szakemberek és cápák beszélnek a sikerről az őszi PlanAll Day-en

Becsült olvasási idő: 3 perc
Elindultál már azon a bizonyos önismereti úton? Ha igen, te is megtapasztalhattad, hogy ez egy hosszú, egész életen átívelő folyamat. Ha az önismereti tanulást sikereid elérésének szolgálatába szeretnéd állítani, az őszi PlanAll Day tökéletes program lehet számodra, ahol elismert szakemberek előadásai segíthetnek téged abban, hogy elérd a céljaidat.

Te tudod már miben vagy igazán jó? Van már ötleted, de még nem valósítottad meg? Úton vagy, de elakadtál, kell egy kis lökés? Túl vagy már az első nagy sikereden? Bárhol is tartasz, megvan benned a tehetség, hogy a siker útját járd. Az őszi PlanAll Day küldetése, hogy olyan történeteken keresztül mutasson utat, amelyek segítenek legyőzni az előtted álló akadályokat, megérteni a siker képletét és kiteljesedni abban, ami igazán te vagy! Számos történet vár rád sikerről, kudarcokról és újrakezdésről a tudatosság napján, ahol egyedülálló formátumban, az önismerettől, az álmaid célokká formálásán át, egészen a siker megélésig kalauzolnak neves szakemberei. Mi több, a nap folyamán egy exkluzív panelbeszélgetésen pillanthatsz be abba, hogyan gondolkodnak a témáról a Cápák között című műsor befektetői.

Mi a siker, mi a boldogság?

A legtöbb ember sikeres és boldog akar lenni, de vajon mi a siker, és mi a boldogság? November 17-én, az idei, őszi tudatosság napján olyan előadásokba és kerekasztal beszélgetésekbe hallgathatsz bele, amelyek a siker útján kalauzolnak végig az önismerettől a kommunikáción át teljes eszköztárat és gyakorlati tudást adva előadóink személyes történetein és tapasztalatain keresztül.

„Vajon tudjuk valójában, mi az a siker? Barabási Albert László Képlet című könyvében a sikert akként definiálta, hogy a teljesítmény az enyém, a siker pedig az, hogy mit mondanak rólam, mikor kimegyek a szobából. De vajon lehet-e a siker csak az, amit mások mondanak rólunk? Mi a siker valójában? Lehet, hogy a siker inkább az, amit mi érzünk, amikor elérjük a kitűzött célt, és nem annyira az, hogy mások mit gondolnak rólunk. Hogy mi is nekünk a siker, és miért vágyunk rá, ennyire?” – teszi fel a kérdéseket Szilágyi Gábor, a PlanAll és Remind alapító tulajdonosa és a tudatosság napjának házigazdája, aki előadásában arra keresi a választ, vajon miért vágyunk ennyire a sikerre?

Fedezd fel az önmagadban rejlő lehetőségeket! Az önmegvalósítás, az önazonos karrier vagy vállalkozás, a tudatos kommunikáció, valamint az értékteremtés lehetősége soha nem volt ennyire elérhető. Az internet által nyújtott korlátlan input és output potenciál révén most éljük a lehetőségek aranykorát. Kérdezted már magadtól, hogy mi tesz téged egyedülállóvá? Hogy hogyan kommunikálj másokkal az internet világában? Találd ki magad! Találd ki magad újra! Találd ki magad tudatosabban és önazonosabban Csábi Borókával, a Te vagy a brand alapítójával!

Sikeres élet, boldog lélek? Krizsó Szilvia előadásában egyedi perspektívából mutatja be, hogy a siker valójában a belső jólétből fakad. „Kösz, jó(l) vagyok. Mondd ezt Magadnak Magadról, hogy mások is meghallják” – az előadás fókusza erre az erőteljes üzenetre épül. A siker mérője valójában a belső elégedettség, és hogy a legnagyobb pillanatokat akkor éljük meg, amikor nyitottak vagyunk a spontaneitásra.

Hogyan formálja a kommunikáció az érzelmeket, a reális optimizmust és a stratégiai döntéseket? Milyen kulcsfontosságú összefüggések határozzák meg hosszútávon az egyéni és vállalati siker irányvonalát? Dr. Aczél Petra egyedülálló előadásában tárja fel siker és a boldogság 12 titkát a kommunikáció révén. Ezen az eseményen olyan módszereket sajátíthatsz el, amelyek a mindennapokban is alkalmazhatók, hogy rugalmasabbá és sikeresebbé tedd az életedet.

Hogyan érhetjük el a tudatos boldogságunkat, anélkül, hogy feláldoznánk egyetlen életünket is? Vajon lehetséges harmonikusan élni a világgal és önmagunkkal, a korlátok között? Egy élet, egy boldogság – Csermely Ákos ezt tartja a legnagyszerűbb ajándéknak. De vajon hogyan érheted el ezt a célt úgy, hogy közben a környezeted is elviseljen? Előadásában szó lesz még a digitális reneszánsz emberéről, az élet értelméről és arról az emberről, aki felégette az idejét.

Találkozz még Bolya Imre karizmatikus előadó trénerrel és inspirációs coach-csal, a Cápák között című műsorból ismert Balogh Levente vállalkozóval és befektetővel és Litkai Gergely humoristával, akik mind a siker témakörét járják körül előadásukban.

A tudatosság napján egy exkluzív panelbeszélgetésnek is szem- és fültanúja lehetsz, amelyen a Cápák között című műsor cápái – Balogh Petya, Balogh Levente, dr. Varga Eszter és Moldován András – mesélnek a befektetői oldal kulisszatitkairól és arról, hogy számukra mit jelent a siker.

Az előadók listája folyamatosan bővül, napra kész információkért keresd fel a PlanAll Day holnapját vagy Facebook oldalát!

A normál vagy VIP jegyeket megvásárolhatod a PlanAll Day honlapján!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Hirdetés