Járd a saját utad! – 3 könyv áprilisra

Becsült olvasási idő: 2 perc
Kapcsolj ki, merülj el, nyiss a világra! Könyvajánlónkban minden hónapban három olyan könyvet hozunk, amivel minőségi énidőt tölthetsz el.
Hirdetés

Járd a saját utad! – 3 könyv áprilisra

Becsült olvasási idő: 2 perc
Kapcsolj ki, merülj el, nyiss a világra! Könyvajánlónkban minden hónapban három olyan könyvet hozunk, amivel minőségi énidőt tölthetsz el.

Boldizsár Ildikó: „Hogyan segítsek én terajtad?”

Boldizsár Ildikó legújabb kötete az általa megalkotott Metamorphoses Meseterápiás Módszert bemutató könyvekből kirajzolódó kirakós eddig hiányzó darabja. Belőle nemcsak azt a hatvan segítőből és tizenhat segítő kapcsolatból álló hálózatot ismerhetjük meg, amely a segítségnyújtás ősi formáit mutatja be, hanem megtudhatjuk azt is, hogy a meseterápiás folyamatnak miért a mesebeli segítő a kulcsfigurája, és hogyan segíthet a hősön és a páciensen egyaránt. Akár a Metamorphoses Meseterápia módszertanával szeretnénk behatóbban megismerkedni, akár a saját éltünk kormányzásához keresünk iránytűt, a kötet mindenki számára hasznos útravalóval szolgál.

Magvető Könyvkiadó, 5699 forint

Beth Kempton: The Way of the Fearless Writer

Beth Kempton japanológusal, életvezetési tanácsadóval és önsegítő könyvek szerzőjével a magyar olvasóközönség Wabi Sabi című kötetén keresztül ismerkedhetett meg, amely a zen életszemléleten keresztül világított rá arra, hogyan találhatjuk meg a szépséget a tökéletlenségben. Legújabb, egyelőre csak angol nyelven megjelent kötete elsősorban azoknak íródott, akik szeretnék felfedezni a bennük rejlő írót. Azon túl, hogy hasznos gyakorlatokkal látja el az írni vágyókat, Kempton abban is segít, hogy megszabaduljunk az alkotástól való félelmünktől és a magunk boldogságára fordítsuk az írást. A könyv azoknak is hasznos olvasmány, akik szeretnék megvalósítani régóta dédelgetett álmukat, amitől csak a kétségek tartják vissza őket.

Piatkus, 14.99 font

Bárány Bence (Szerk.) – Élő Csenge Enikő (Szerk.): Felhajtóerő

A Vates és a Jelenkor Kiadó közös versantológiájával nem kisebb célt tűzött maga elé, mint megismertetni és megszerettetni a kortárs költészetet az olvasókkal. A kötetben a már jól ismert szerzők – Tóth Krisztina, Nádasdy Ádám, Kemény Zsófi vagy Simon Márton – művei mellett pályakezdő költők alkotásaival is megismerkedhetünk. A kortárs magyar irodalmi szcéna negyvennyolc válogatott gyöngyszeme szerelemről, magányról, veszteségről, reményről, halálról és hitről – rólunk szól.

Jelenkor Kiadó, 3499 forint

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Hirdetés