Ajándékozz jótettet karácsonyra!

Becsült olvasási idő: 3 perc
Ha idén olyan ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, amely stílusos, és megvásárlásával egy nemes ügyet is támogatsz, válogass a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány karácsonyi kollekciójából.
Hirdetés

Ajándékozz jótettet karácsonyra!

Becsült olvasási idő: 3 perc
Ha idén olyan ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, amely stílusos, és megvásárlásával egy nemes ügyet is támogatsz, válogass a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány karácsonyi kollekciójából.

Karácsony közeledtével a kérdés, hogy mit szeretnénk karácsonyra, többször hangzik el, mint egy kezünkön meg tudnánk számolni. Persze mindenkinek vannak kisebb-nagyobb vágyai, de Szenteste mégis az a legnagyobb ajándék, ha az egész éves rohanás után megállhatunk és együtt lehetünk a szeretteinkkel. Egyre többen ismerik ezt fel, és egyre több családi- és baráti társaságban döntenek úgy, hogy ahelyett, hogy búcsút mondanak a fejvesztett vásárlásnak, és nem ajándékoznak a fa alatt, vagy ha mégis, személyes apróságot adnak egymásnak. Ha idén olyan meglepetésre szeretnél masnit kötni, amely garantáltan mosolyt csal az arcokra, hiszen nemcsak szép, minőségi tárgy, de egy jó ügyet is támogatsz a megvásárlásával, válassz a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány tervezői darabjai közül.

Kránicz Dorottya x Hintalovon póló – Mindenki volt gyerek

 

Sokszor elég csak visszaemlékezni arra, hogy milyen volt gyereknek lenni, ahhoz, hogy tudd, miért fontos a gyerekekre való odafigyelés, a jogaik és szükségleteik védelme. A póló csodás grafikáját Kránicz Dorottya tervezte, aki 2018 óta dolgozik szabadúszó illusztrátorként, azóta tervezett már magazinillusztrációkat, társasjátékot, strandpapucsot és kirakóst, dolgozott nagy cégekkel és kis civil szervezetekkel. Munkáiban arra törekszik, hogy érzékenységgel és humorral nyúljon az adott témához, szerethető figurákat és színes életképeket alkot. A társadalmi ügyek mindig fontosak voltak számára, a gyerekek jóléte pedig különösen a szívügye, amióta két éve megszületett saját kislánya.

 

OLOVKA x Hintalovon beanie sapka

„Tudom anyu, sál, sapka!” Egy sapka melegség, védelem és kicsit önmagunk kifejezése is. Támogasd az alapítványt egy sapkányi adománnyal, ajándékozz Hintalovon sapkát! Udvardi Ramóna grafikus-illusztrátor és megrögzött pingyűjtő 2015-ben alapította meg az OLOVKA Studiót azzal a céllal, hogy meghonosítsa Magyarországon az újhullámos kitűzőket. A saját tervezésű pinek mellett szívesen kollaborál hazai művészekkel és szervezetekkel is, mint például idén karácsonykor a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal.

Hintalovon notesz – Veled változom

 

Megfigyelted már, hogyan változol a másik mellett? Hogyan változtok egymás társaságában? Egyszerre tanítotok és tanultok. A gyerekek mellett is.  A gyerekekkel változnak szokásaink, az, ahogy magunkat látjuk, a múltunkat és a jövőnket. Egymás szemébe nézve tanuljuk, hogy “ki vagyok én”. A noteszek lenyűgöző grafikáit a Studio Hello megálmodója, Németh Andi tervezte. Andinak anyaként fontos a fejlődés, az edukáció, az egymás felé tanúsított tisztelet és persze a gyereket megillető jogok szem előtt tartása, így nem volt kérdés számára, hogy munkájával szívesen támogatja az alapítványt. A Hintalovon noteszekkel az alapítvány munkáját támogatod.

 Vászontáska – Minden gyerek egyformán különleges 

Minden gyerek egyformán gyerek, egyformán fontos, és egyformán szeretetreméltó. És mind különleges! Ahogy a Hintalovon noteszeket, a vászontáska lenyűgöző grafikáját is a Studio Hello megálmodója, Németh Andi tervezte. A táska megvásárlásával az alapítvány munkáját támogatod, ráadásul akár a nagybevásárlást intézed vele, akár a hétköznapjaidhoz szükséges holmijaidat cipeled benne, mindenhová  magaddal viheted a Hintalovon üzenetét.  

Ha az életed minden területén szem előtt tartod a tudatosságot, olvasd el a fenntartható ruhatárról szóló cikkünket is!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Hirdetés