Keresés
Close this search box.

Pezsgőkülönlegesség az ÉTOILE Champagne Bár itallapján

Becsült olvasási idő: 2 perc
Az ÉTOILE Champagne Bar itallapján bemutatkozik a Laurent-Perrier legújabb Prestige Cuvée-je, a Grand Siécle No. 26.

hirdetés

Csak itt, csak most és csak a kifinomult pezsgő rajongóknak! A Párisi Udvar ikonikus kristálykupolája alatt található ÉTOILE Champagne Bár több mint 50 különböző champagne-t kínál vendégeinknek, melyekből az országban egyedülálló módon 20 tétel pohárral is elérhető.

Remind

Világszínvonalú felhozatal

A felhozatal igazán világszínvonalú, a legnagyobb champagne-i pezsgőházak legexkluzívabb és legdrágább buborékos italai tökéletes hőfokra hűtve várják a betérő vendégeket. Az általános kínálat mellett, most 10 napig egy különlegesség is szerepel az itallapon: a Laurent-Perrier legújabb Prestige Cuvée-je, a Grand Siécle No. 26.

Grand Siécle

A ritka évjáratok felhasználásán túl, a Grand Siécle három, kiemelkedően jó és egymást jól kiegészítő évjárat művészi kombinációjából készül.  A 2007-es, 2008-as és 2012-es év tökéletes házasítása, egy rendkívül összetett és aromákban gazdag tételt hozott létre.

Laurent-Perrier ház

A Laurent-Perrier ház 1812 óta létezik Franciaországban Tours-sur-Marne városkában. A nevet Mathilde Emilie Perrier adta neki 1887-ben, amikoris pincemester férje, Eugene Laurent elhunyt és ő örökölte meg a házat, özvegyként ő folytatta a munkát. 1939-ben a vállalkozás Mary-Louise de Nonancourt tulajdonába került. A négy gyerekes özvegyasszony fiának, Bernardnak adta át a céget, aki 2010-ig vezette és tette igazán sikeressé. A Laurent-Perrier ma is büszke arra, hogy máig ennek a családnak a tulajdonában áll.

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn