A Night at the Gallery – Art Infused Culinary Experience a kortárs művészetet a gasztronómiai élvezetekkel és az elmélyült beszélgetésekkel ötvözi. Az Éjszaka a galériában célja, hogy elfelejtsük a mindennapi gondokat és különleges élményekkel gazdagodjunk.

Lépjetek be a művészet világába!
A Lavor művészeti szalonjában a Tiltott Gyümölcs érzéki kiállításával találkozhatunk. Az alkotások az emberi kapcsolatok sokszínűségét ünneplik, és új perspektívát kínálnak: az alkotások az egységet, a szépség határtalanságát és a választás szabadságát ünneplik, miközben bemutatják a női és férfi testek szépségét és mélységét.

Élmények
Az estén kétféle élmény közül választhatunk, melyek egyedülálló gasztronómiai élvezeteket nyújtanak, miközben elmerülhetünk egymás különleges univerzumában egy különleges játék segítségével, melyet külön erre az alkalomra terveztek a szalon alapítói.
Az esze lehetőséget kínál arra, hogy mélyebb kapcsolatot alakítsunk ki a párunkkal vagy a barátainkkal. Hangolódjatok rá a valódi és elmélyült beszélgetésekre, elemezzétek egymás gondolatait, és teremtsetek valódi emléket a Lavor egyedi tervezésű, kifejezetten erre a kiállítási anyagra összeállított Not that laic nevű művészeti és önismereti játékával.

Készüljetek fel egy különleges gasztronómiai élményre
Élvezzétek a közel-keleti és mediterrán kulináris ételeket exkluzív kiszolgálásban a Levante közel-keleti és mediterrán konyháján keresztül, ahol az ízek egy felejthetetlen gasztronómiai utazásra invitálnak benneteket. A kétféle élmény közül az alap Art Infused Gastro Élménykeretében egy különleges mezze tál biztosítja az élvezeteket. Megkóstolhatjuk a padlizsánkrém, humusz, citromos steakburgonya, mini kebab, oliva válogatás és görög tzatziki mediterrán ízélményét.

Az Art Infused Gastro Élmény +részeként pedig választhatunk egy előételt és egy főételt signature koktél párosítással. Előételek közül választhatjuk a pesztós hummuszt, a melitzanosalatát, a citromos steakburgonyát feta habbal, vagy a piperies gemistes.
A főétel mellé járó koktélkülönlegességek valóban elkápráztatják majd ízlelőbimbóinkat. A bárány szűz, mely sós almapürével kerül párosításra, az Anubis nevű koktéllal érkezik felszolgálásra, mely a savanyú alma és rumos bodza ízvilágával könnyeden egészíti ki a főétel minden elemét. A Saganaki Fratzola a Tiamat signature koktéllal párosul, mely a görög grill sajtot és csicseriborsó ragut egyesíti egy whisky alapú amerettós, vaníliás koktéllal.


Ha ki szeretnénk használnia a háromórás élményt, akkor kiegészítőjegyekkel tovább fokozhatjuk az ízorgiát és a Levante signature koktélválogatását is végigkóstolhatjuk, valamint egyedi borkínálatával és desszertkülönlegességeivel is gazdagíthatjuk felejthetetlen esténket. Két egyedülálló édességgel kényeztethetjük magunkat, a Namelaka fehércsokis varázsa és a Frangipane fügés, sós karamell világa által.

Éjszaka a galériában
A héten még van lehetőségetek időpontot foglalni, hogy ne maradjatok le erről a páratlan lehetőségről. Az eseményre pedig az alábbi linken biztosíthatjátok a helyeteket az élmények megvásárlásával.
Ha nem sikerülne időben foglalnotok akkor, pedig szeptember 29-én a Forbidden Fruit kiállítás finisszázsán különleges gin tonik kombinációkkal zárhatjátok ezt a nem mindennapi kiállítást. A jegyeket elővételben vásárolhatjátok meg az ezen a linken.
Fotók: Lavor / Levante