Keresés
Close this search box.

„Ha valakinek van önbizalma, nem a szoknyahosszal akar hódítani” – Interjú Tomcsányi Dórival, a Tomcsányi alapító-tervezőjével

Remind

Mi teszi izgalmassá a fröccsöntött műanyagszéket? Miért kerül egy városi nő ruhájára egy vidéki parasztház képe? Vagy éppen hogyan válhat valaki intellektuálisan vonzóvá azáltal, amit visel? Kulturális örökségről, a színek és minták hatalmáról és a Tomcsányi legújabb kollekciójáról Fejes Réka beszélgetett Tomcsányi Dórival.

Külföldi divatmárkák, amikről még nem hallottál

Remind

Ha szeretnéd feldobni a gardróbodat valami egyedivel, izgalmassal, akár a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve, akkor jó helyen jársz. A Remind Bookazine negyedik lapszámában olyan kevésbé ismert, ámde minőségi és megbízható márkákat ajánlunk, amelyek biztosan nem jönnek majd szembe veled az utcán. Most két kedvencünket mutatjuk be. Ágh Marina írása.

Megérkezett a Daalarna legújabb esküvői kollekciója, a BREATHE

Remind

A Daalarna legújabb esküvői ruhakollekciója, a BREATHE a természet tiszta szépségéből merít ihletet, és arra inspirálja a menyasszonyokat, hogy a nagy napon is érvényesítsék „a kevesebb több” elvét. A kampányképek az osztrák Alpokban készültek, a festői Salzkammergut régió változatos tájain.

„Most érik be az elmúlt évek munkája” – Interjú Cakó Kinga tervezővel

Remind

Idén ünnepli 10. születésnapját a magyar CAKÓ divatmárka. Cakó Kinga, mint fiatal magyar tervező kapott meghívást anno a Marie Claire Fashion Days bemutatóira, ahol nagy sikerrel vonultatta fel az első kollekcióit. Ma már befutott, „érett” tervező, saját showroommal, visszatérő törzsvásárlókkal. László Krisztina interjúja.